Free Joomla Templates by FatCow Coupon

Usluge

Tadin d.o.o.

Prodaja i servis opreme za kozmetičke salone, sportske ambulante, fizioterapeutske i wellness centre
Tadin - je vodeća tvrtka za opremanje salona kozmetike, pedikure, manikure, sportskih ambulanta, fizioterapije i wellness centara. Nudimo izuzetno povoljne kredite bez kamata i jamaca po dogovoru i do 24 mjeseca.
Kompletnu edukaciju i prekvalifikaciju dajemo na našim tečajevima i  seminarima koje održavaju istaknuti stručnjaci na području moderne kozmetike i pedikure. Jamstveni rok za opremu je 24 mjeseca s našim vlastitim servisom.
Našim suradnicima omogućavamo i posuđivanje aparata da se sami uvjere u kvalitetu rezultata koje daju. Sve aparate, masažne krevete i stolice, kao i kompletnu ponuđenu opremu nudimo u različitim bojama i veličinama i mogu se pogledati u svako doba u našem izložbenom i prodajnom salonu u Kaštel Kambelovcu,prodajnom salonu u Spltu.


Dođite, budite naši gosti, ne putujte daleko, sve imate u našem centru.

U ponudi imamo:


Oprema za kozmetičke salone – kozmetičke lampe, ultrazvučne sonde za tijelo, kozmetičke ležajeve, vaporozatore, beautytower uređaje, anticelulitniprogram(aparati za kavitaciju, aparati za uklanjanje celulita, aparati za kozmetičku i medicinsku limfnu drenažu),  aparati za mršavljenje, antiageing program aparata za kozmetičke salone (ultrasonic, ultrasound, ultra vacuum)

Oprema za kozmetičku depilaciju: vosak za depilaciju, vosak u limenci, topilice za vosak grijači patrona, kozmetičke trake za depilaciju.

Oprema za pedikerske salone/kompletna oprema za pedikuru i manikuru : Aparat za refleksologiju šaka i dlanova, multiaparat za manikuru, Stolovi za pedikuru, aparat za parafinski tretman, lampe za nokte, turpije za nokte.

Oprema za dermatologiju/ Dermatološka oprema: Aparati za mikrodermoabraziju, aparati za dijamantnu mikrodermoabraziju, Ultrasonic vacuum.

Oprema za wellness centre – Wellness stolovi, Masažni stolovi – podesivi, fiksni, složivi

Oprema za fizioterapeutske ordinacije i sportske dvorane - Terapeutski  masažni stolovi, magnetskoterapeutski uređaji, multi funkcionalni aparati za terapijske svrhe, Ultrasonic vacuum, sportska oprema za fizioterapiju - švedske ljestve, oprema za sportsku rehabilitaciju, uređaji za magnetske elektroterapije, aparat za ultrazvučnu fizikalnu terapiju

Oprema i potrošni materijal za bolnice i ambulante: ormarići, stolice, kreveti, kolica, sterilizatori, termodeka, medicinski potrošni material – jednokratne papirnate plahte

Seminari , edukacija, stručna prekvalifikacija

Servis opreme za kozmetičke salone, wellness centre, sportske i fizioterapeutske ambulante

 

- See more at: http://www.cro-ponuda.eu/3170/598/tadin-doo.html#sthash.3d4z53Kl.dpuf